Zdravje in šport

Zvezdogled

Igralec Chris Noth, ženskim predstavnicam bolj znan kot gospod Živina iz priljubljene nanizanke Seks v mestu, pričakuje svojega prvega otroka. Tako kot se v seriji ni želel ustaliti, je tudi v zasebnem življenju pustil času čas. Radost očetovstva ga bo tako doletela pri 53 letih, s prijateljico Taro Wilson pa sta se odločila, da svoje zasebnosti ne bosta razgaljala v javnosti. Chris se je proslavil z vlogo zapeljivega gospoda srednjih let, ki prijateljuje s kolumnistko Carrie Bradshaw igra jo Sarah Jessica Parker v omenjeni seriji. Enako vlogo imata igralca tudi v filmski različici, katere snemanje šele poteka.
Hutchence ostaja legenda
Avstralska rock skupina INXS se je ob deseti obletnici smrti poklonila svojemu nekdanjemu pevcu Michaelu Hutchenceu z besedami »poet, vizionar in sanjač«. Dvaindvajsetega novembra leta 1997 je v svetu glasbe odjeknila vest, da so Hutchencea našli mrtvega v hotelu v Sydneyju, kjer je po izvedenskih poročilih storil samomor z zadavljenjem. Za člane slovite avstralske zasedbe je to bil šokanten, žalosten in tragičen dan, so ob obletnici zapisali na svoji spletni strani. »Michaela se bomo zmeraj spominjali kot mladega, nadarjenega in strastnega človeka.«
Beckerjevo darilo ob rojstnem dnevu
Nekdanji teniški as Boris Becker je svojih 40 let praznoval samski. S prijateljico Sharlely Kerssenberg so ju nazadnje videli skupaj na podelitvi nagradMTVv začetku decembra. Zveza z Nizozemko se, kot pravi Becker, ni obnesla zaradi različnega načina življenja obeh. »V takem položaju moraš biti pošten do samega sebe,« je dejal oče treh otrok, ki bi rad še bolje poskrbel za svoje nasledstvo. »Otroci so moja prednostna naloga. Ne znam si več predstavljati, kako je bilo prej brez njih,« je dejal Becker, ki ima iz osemletnega zakona z Barbaro Feltus sinova Noaha Gabriela (13) in Eliasa Balthasarja (8), sedemletna hči Anna pa je otrok kratkega flirta z rusko manekenko Angelo Ermakovo. Upanja o vnovični ženitvi nekdanji teniški igralec ne izgublja, čeprav po koncu razmerja s Kerssenbergovo (še) ni nove ženske na njegovem ljubezenskem obzorju.
  1. 2014/02/13(木) 03:56:26|
  2. Category: None
  3. | Trackbacks:0
  4. | Comments:0
<<Origami | HOME | No title>>

Comments

Post a comment


Only the blog author may view the comment.

Trackbacks

Trackbacks URL
http://onlinesportsbetting.blog.fc2.com/tb.php/4-e9dc4057
Use trackback on this entry.